BINE ATI VENIT PE SITE-UL
NOSTRU !!!  Fotografii

 

  The National Dances- United in Diversity       

           

            Prima Intalnire- Comenius- proiect multilateral COM-09-PM-160-DJ-BG, 2009-2011
            Liceul Teoretic “Independenta” Calafat, Romania
            Perioada 30 Noiembrie –04 Decembrie 2009
            Titlul “ The National Dances- United in Diversity”
            Coordonator – Bulgaria, Vidin, “Tsar Simeon Veliki”
            Parteneri – Romania, Calafat, Liceul Teoretic “ Independenta” Calafat
                              Turcia, Afyonkarahisar, “Yavuz Selim Hkogretim Okulu”
                              Bulgaria, Vidin, “D-r Petar Beron”

 

        Obiective:
              Intalnirea a avut loc in Turcia, Afyon si a oferit posibilitatea celor 10 participanti de a se cunoaste, de a planifica rolul si responsabilitatea fiecarei institutii implicate, de a stabili modalitatea de selectie a elevilor care vor fi implicati in mobilitati precum si de a stabili programul intalnirilor ulterioare.
             Echipele constituite la nivelul scolilor din Romania si Bulgaria au facut deplasarea in zona
Afyon din Turcia unde au fost intampinate cu multa caldura si deschidere de gazde- echipa de proiect din scoala partenera ,,Yavuz Selim Hkogretim Okulu”. Primirea dar si toate activitatile ulterioare desfasurate pe parcursul intalnirii s-au derulat intr-o atmosfera deosebita, de deschidere totala, dorinta de cunoastere si relationare.
             S-au vizitat scoala partenera din Turcia, expozitia de obiecte si simboluri traditionale turcesti, s-au purtat conversatii cu elevii si profesorii. S-a vizitat si o gradinita si alte doua scoli din localitate.Scolile partenere au fost invitate la departamentul ministerial al educatiei din Afyon, unde reprezentantului guvernamental i s-au prezentat scopul si obiectivele preiectului Comenius. Intreaga activitate derulata pe parcursul mobilitatii a fost mediatizata de presa turca centrala si pe site-urile institutiilor din Afyon.
            Lucrarile s-au desfasurat in sala europeana si discutiile s-au purtat in limba engleza. Participarea tuturor partenerilor la stabilirea si planificarea rolurilor si responsabilitatilor a dat posibilitatea programarii de comun acord a activitatilor, mobilitatilor si sarcinilor de lucru pe perioada ulterioara a proiectului 2010-2011.
             Au fost oferite Certificate de participare, obiecte, lucruri efectuate de elevii fiecarei institutii pentru amenajarea spatiilor Comenius din scoli.
              Vizita de lucru a fost un adevarat succes si a dat posibilitatea deschiderii totale in comunicarea si relationarea ulterioara pentru derularea cu succes a activitatilor programate si pentru atingerea scopului final al proiectului.
              

 

 

                                       Diana Adriana Popa,
                                       Partener Romania, COM-09-PM-160-DJ-BG, 2009-2011
                                       Liceul Teoretic “Independenta” Calafat
                                       Calafat, Romania

Ultima actualizare:
Astazi:

Copyright © 2005 licalafat.ro. All rights reserved.